Livrare gustoșenii - pizzasushiwok.md - bucătărie italiană și asiatică

Livrare gratuită și prețuri avantajoase sau beneficiile unui magazin online

În lumea de astăzi, este aproape imposibil să găsești pe cineva care nu a auzit niciodata despre magazinele on-line . O mulțime de utilizatori deja folosesc serviciile acordate de supermaketele virtuale. Acest fapt nu este surprinzător,deoarece magazinele online au avantaj față de cele în care obișnuim să mergem.

Indiferent de produsul pe care îl căutați,fie acesta  telefon mobilcalculatorcameră videofrigider,  umbrelă ,  carte sau  o canapea, poate niște alimente pentru pisică sau produse pentru  copii,toate acestea şi multe altele pot fi găsite în magazinul online,care vă propune ca bonus livrare gratuită a produselor prin Chișinău și pe tot teritoriul Republicii Moldova.
Să încercăm să evidențiem avantajele magazinelor online.



Economie a timpului 

Shoppingul online ne ajuta sa economisim mult mai mult timp pe care îl putem fructifica altfel. Nu trebuie să căutăm loc de parcare și a aștepta la cozi . Per total, cumparaturile de pe internet ne scutesc de stres.

Prețuri reduse

Cel mai mare avantaj al cumpărăturilor online este acela că, de cele mai multe ori, prețurile produselor sunt mai reduse decît prețul existent în magazinele tradiționale.

Disponibilitate

Un magazin online este deschis 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămînă. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a face cumpărături ori de cîte ori doriți, la orice oră și din confortul propriei dumneavoastră locuințe. Acest lucru poate fi foarte util în cazul în care lucrați cîte 8-9 ore pe zi și nu vă mai rămîne foarte mult timp pentru a merge la cumpărături.

Livrare gratuită

Livrarea prin or. Chișinău este gratuită pentru toate comenzile în care valoarea mărfurilor depășește 300 MDL și respectiv  prin R.Moldova de la 1000  MDL.
După ce ați făcut comanda, serviciul de curierat o va livra la adresa indicată , fie la domiciliu sau la serviciu .

Comod de a achita

În fața cumpărătorului online magazinului sunt puse la dispoziție nuimeroase metode de achitare a comzii : în numerar la livrare,cu ajutorul cardului bancar VISA / MASTERCARD sau din contul în sistemul WebMoney.
Recent a apărut și opțiunea achiziționării produselor în credit.

Libertatea alegerii

Online magazinul ne oferă posibilități nelimitate în alegerea produselor, deoarece acestea nu sunt limitate în spațiu sau rafturi. Aici găsiți informații detaliate privind caracteristicile tehnice a produselor.

Confort psihologic

Bucuria cumpărăturilor este parțial diminuată de către vînzătorii vigilenti care ne urmăresc fiecare pas sau care, dimpotriva, nu sunt acolo cînd avem nevoie de ei. Cumpărăturile online ne scutesc de această neplăcere. În plus, nu ne bate nimeni la cap să cumpărăm un obiect care trebuie neapărat epuizat.Alegerea ne aparține în totalitate.

Anonimat

Online magazinul păstrează anonimatul complet, în caz dacă achiziția are un caracter intim.

 

Analizînd aceste avantaje sperăm ca un număr cît mai mare de oameni să capete încredere și să ajungă să utilizeze această formă de comerț electronic.
Un shopping cît mai reușit în online magazinul dostavka.md !


2012-01-08

Despre Internet magazinul nostru

Internet magazinul nostru, puteți procura la cele mai avantajoase prețuri din Moldova.

Doar internet magazinul dostavka.md oferă livrare la domiciliu prin toată Moldova și Chișinău la cele mai avantajoase tarife!

Internet magazinul dostavka.md acceptă plăți online prin carduri bancare și WebMoney, transfer bancar, terminale QIWI și desigur la livrare în numerar sau în orice filială dostavka.md.

Internet magazinul dostavka.md este unicul internet magazin în Moldova, de care aveți nevoie!

Cumpărături plăcute în internet magazinul nostru!

Avantajele dostavka.md

GARANȚIE: Vindem doar mărfuri originale cu garanție de la producător.

CREDITARE: Orice marfă de pe site poate fi procurată în credit!

LIVRARE: Livrăm în toate localitățile din Moldova - la cele mai bune tarife!

Noutăţi

LIKE pagina noastra pe facebook & fa SHARE concursul si poti fi unul din castigatorii a 2 BILETE la cinematograf! Conditiile tombolei:Pune LIKE la paginii dostavka.md pe facebook, până la ora 18:00, Joi, 15 Decembrie 201 …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta ca am inceput colaborarea cu o noua ogranizatie de creditare: VictoriaCredit (VCredit). Conditiile de creditare le puteti gasi aici.Cu stima, dostavka.md …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta, ca incepand cu 6 Octombrie 2015, pentru confortul dumneavoastra, punctul de preluare a comenzilor va fi mutat la adresa str. 31 August 1989, Nr. 98, Bir. 105.Cu stima, dostavka.md …