Livrare gustoșenii - pizzasushiwok.md - bucătărie italiană și asiatică

Înregistrare

Bine ați venit! Pentru a cumpăra, achita și vinde prin site este necesar să vă înregistrați. Procedura nu va dura mai mult de un minut și vă va creea un cont pentru efectuarea plăților și recepționarea banilor pentru vânzări.
Numele şi Prenumele se vor folosi pentru întocmirea comenzilor şi verificarea destinatarului, deci trebuie să coincidă cu datele din paşaport sau un alt document care vă poate confirma identitatea.
Numele nu este valabile
Numele şi Prenumele se vor folosi pentru întocmirea comenzilor şi verificarea destinatarului, deci trebuie să coincidă cu datele din paşaport sau un alt document care vă poate confirma identitatea.
Prenumele nu este valabile
Numele utilizatorului poate conţine doar litere latine minuscule (a-z), cifre (0-9) şi semnul (_).
Nume de utilizator invalid. Numele utilizatorului poate conţine doar litere latine minuscule (a-z), cifre (0-9) şi semnul (_).
Poşta electronică se va folosi pentru transmiterea informatiilor importante, ca de exemplu în cazul restabilirii parolei sau a expedierii bonului electronic de plată. Noi niciodată nu vom publica adresa dvs-tră pe site.
Adresa poştei electronice nu este valalbilă.
Introduceţi o parolă mai sigură, cu lungimea de cel puţin 6 caractere.
Parola aleasă este prea simplă
Re-introduceţi parola, pentru a evita posibile greşeli.
Parolele introduse nu coincid
Acordul de folosire a site-ului

Despre Internet magazinul nostru

Internet magazinul nostru, puteți procura la cele mai avantajoase prețuri din Moldova.

Doar internet magazinul dostavka.md oferă livrare la domiciliu prin toată Moldova și Chișinău la cele mai avantajoase tarife!

Internet magazinul dostavka.md acceptă plăți online prin carduri bancare și WebMoney, transfer bancar, terminale QIWI și desigur la livrare în numerar sau în orice filială dostavka.md.

Internet magazinul dostavka.md este unicul internet magazin în Moldova, de care aveți nevoie!

Cumpărături plăcute în internet magazinul nostru!

Avantajele dostavka.md

GARANȚIE: Vindem doar mărfuri originale cu garanție de la producător.

CREDITARE: Orice marfă de pe site poate fi procurată în credit!

LIVRARE: Livrăm în toate localitățile din Moldova - la cele mai bune tarife!

Noutăţi

LIKE pagina noastra pe facebook & fa SHARE concursul si poti fi unul din castigatorii a 2 BILETE la cinematograf! Conditiile tombolei:Pune LIKE la paginii dostavka.md pe facebook, până la ora 18:00, Joi, 15 Decembrie 201 …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta ca am inceput colaborarea cu o noua ogranizatie de creditare: VictoriaCredit (VCredit). Conditiile de creditare le puteti gasi aici.Cu stima, dostavka.md …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta, ca incepand cu 6 Octombrie 2015, pentru confortul dumneavoastra, punctul de preluare a comenzilor va fi mutat la adresa str. 31 August 1989, Nr. 98, Bir. 105.Cu stima, dostavka.md …