Livrare gustoșenii - pizzasushiwok.md - bucătărie italiană și asiatică

Serviciul ”livrare gratuită” prin Chișinău și Moldova

Hypermarketul dostavka.md recomandă clienților utilizarea serviciului livrării gratuite. Acum nu e nevoie să ieșiți din casă — comanda va fi livrată prin curierat rapid.

Pentru a beneficia de livrare gratuită prin Chișinău e nevoie de a face o cumpărătură pe site în valoare de 300 lei. Iar serviciul gratuit prin Moldova se acordă la comenzile ce prevalează 1000 lei.

Curierul nostru va livra marfa pîna la scară sau direct la ușă ,în dependență de masa coletului , ce nu depășește 20 kg.

Informații suplimentare privind condițiile livrării găsiți aici sau la tel: 0 (22) 852-852 / 0 (68) 852-852 / 0 (79) 000-852.


2011-09-08

Despre Internet magazinul nostru

Internet magazinul nostru, puteți procura la cele mai avantajoase prețuri din Moldova.

Doar internet magazinul dostavka.md oferă livrare la domiciliu prin toată Moldova și Chișinău la cele mai avantajoase tarife!

Internet magazinul dostavka.md acceptă plăți online prin carduri bancare și WebMoney, transfer bancar, terminale QIWI și desigur la livrare în numerar sau în orice filială dostavka.md.

Internet magazinul dostavka.md este unicul internet magazin în Moldova, de care aveți nevoie!

Cumpărături plăcute în internet magazinul nostru!

Avantajele dostavka.md

GARANȚIE: Vindem doar mărfuri originale cu garanție de la producător.

CREDITARE: Orice marfă de pe site poate fi procurată în credit!

LIVRARE: Livrăm în toate localitățile din Moldova - la cele mai bune tarife!

Noutăţi

LIKE pagina noastra pe facebook & fa SHARE concursul si poti fi unul din castigatorii a 2 BILETE la cinematograf! Conditiile tombolei:Pune LIKE la paginii dostavka.md pe facebook, până la ora 18:00, Joi, 15 Decembrie 201 …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta ca am inceput colaborarea cu o noua ogranizatie de creditare: VictoriaCredit (VCredit). Conditiile de creditare le puteti gasi aici.Cu stima, dostavka.md …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta, ca incepand cu 6 Octombrie 2015, pentru confortul dumneavoastra, punctul de preluare a comenzilor va fi mutat la adresa str. 31 August 1989, Nr. 98, Bir. 105.Cu stima, dostavka.md …