Livrare gustoșenii - pizzasushiwok.md - bucătărie italiană și asiatică

S-a lansat programul de fidelitate dostavka.md!

programul de fidelitate dostavka.md

Stimați clienți,

Am depus mult efort ca să vă mulțumim pentu loialitatea dumneavoastă. Suntem bucuroși să anunțăm lansarea mult-așteptatului program de fidelitate dostavka.md!

Acum, clienții fideli vor putea avea acces la prețuri și mai avantajoase! Sunt prevăzute 4 nivele de prețuri: Standart, Bronz, Argint și Aur. Veți putea procura mărfuri doar la prețurile corespunzătoare nivelului dumneavoastră de fidelitate. Nivelul de fidelitate depinde de suma totală achitată pentru procurarea mărfurilor prin intermediul site-ului www.dostavka.md pe parcursul ultimului an. Reieșind din cele spuse, cu cât mai mult veți procura, cu atit mai joase vor fi prețurile accesibile dumneavoastră! Puteți verifica nivelul și statistica dumneavoastră pe pagina principală a contului.

Toți utilizatorii înregistrați vor fi incluși în sistemul de fidelitate dostavka.md. În caz că deja sunteți înregistrat(ă) și ați efectuat cumpărături prin intermediul contului dumneavoastră, toate cumpărăturile efectuate în ultimul an vor fi luate în calcul și este posibil deja să aveți acces la reduceri!

Pentru mai multe detalii despre programul de loialitate, vedeți regulile programului de loialitate.

Cu respect,

Echipa dostavka.md2012-07-12

Despre Internet magazinul nostru

Internet magazinul nostru, puteți procura la cele mai avantajoase prețuri din Moldova.

Doar internet magazinul dostavka.md oferă livrare la domiciliu prin toată Moldova și Chișinău la cele mai avantajoase tarife!

Internet magazinul dostavka.md acceptă plăți online prin carduri bancare și WebMoney, transfer bancar, terminale QIWI și desigur la livrare în numerar sau în orice filială dostavka.md.

Internet magazinul dostavka.md este unicul internet magazin în Moldova, de care aveți nevoie!

Cumpărături plăcute în internet magazinul nostru!

Avantajele dostavka.md

GARANȚIE: Vindem doar mărfuri originale cu garanție de la producător.

CREDITARE: Orice marfă de pe site poate fi procurată în credit!

LIVRARE: Livrăm în toate localitățile din Moldova - la cele mai bune tarife!

Noutăţi

LIKE pagina noastra pe facebook & fa SHARE concursul si poti fi unul din castigatorii a 2 BILETE la cinematograf! Conditiile tombolei:Pune LIKE la paginii dostavka.md pe facebook, până la ora 18:00, Joi, 15 Decembrie 201 …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta ca am inceput colaborarea cu o noua ogranizatie de creditare: VictoriaCredit (VCredit). Conditiile de creditare le puteti gasi aici.Cu stima, dostavka.md …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta, ca incepand cu 6 Octombrie 2015, pentru confortul dumneavoastra, punctul de preluare a comenzilor va fi mutat la adresa str. 31 August 1989, Nr. 98, Bir. 105.Cu stima, dostavka.md …