Livrare gustoșenii - pizzasushiwok.md - bucătărie italiană și asiatică

Metodele de plată

Achitarea produselor

Numerar la livrare

Puteți achita marfa în momentul primirii acesteia de la curier sau într-una din reprezentanțele noastre. După achitare, veți primi bonul de plată.

Card bancar VISA / MASTERCARD

La întocmirea comenzii, selectați achitarea prin card bancar și umrați instructțiunile de pe ecran. După plasarea comenzii, veți fi transferat(ă) pe pagina băncii pentru introducerea datelor cardului dumneavoastră.

Cont în sistemul WebMoney

Aceasă metodă poate fi utilizată doar de utilizatorii sistemului WebMoney Transfer. La întocmirea comenzii selectați achitarea prin WebMoney, și urmați instrucținile de pe ecran. După plasarea comenzii, veți fi transferat(ă) pe pagina sistemului WebMoney pentru întocmirea plății.

Contul dumneavoastră dostavka.md

Pentru ulilizarea metodei date, este necesar să vă supliniți contul cu bani, printr-una din metodele oferite (vezi mai jos, compartimentul ”Suplinirea contului dumneavoastră pe site-ul dostavka.md”). Dacă aveți suficienți bani pe cont, selectați achitarea de pe contul dumneavoastră dostavka.md la întocmirea comenzii și urmați instrucțiunile de pe ecran. Banii vor fi deduși de pe contul dumneavoastră în momentul în care vă veți primi comanda.

Transfer bancar

Pentru a achita prin transfer bancar, selectați achitarea prin transfer bancar la întocmirea comenzii pe site. După ce comanda va fi plasată, veți fi transferat(ă) pe o pagină informativă ce va conține toate datele necesare pentru transfer. Deasemenea, veți putea imprima contul spre plată de pe pagina respectivă.

Achitarea serviciilor

Contul dumneavoastră dostavka.md

Pentru ulilizarea metodei date, este necesar să vă supliniți contul cu bani, printr-una din metodele oferite (vezi mai jos, compartimentul ”Suplinirea contului dumneavoastră pe site-ul dostavka.md”). Dacă aveți suficienți bani pe cont, întocomiți plata pentru serviciul dorit. Banii vor fi deduși de pe contul dumneavostră îndată după confirmarea plății.

Suplinirea contului dumneavoastră pe site-ul dostavka.md

Contulul dostavka.md este creat automat la registrarea utilizatorului pe site. Banalța contului dumneavoastră se afișează doar după introducerea loginului și parolei, în colțul din sus-dreapta a site-ului. Contul poate fi suplinit prin una din metodele următoare:

Numerar

Pentru a vă suplini contul prin numerar, apropiați-vă într-una din reprezentanțele dostavka.md și achitați la casă suma cu care doriți să vă supliniți contul. Țineți-vă minte loginul / nick-ul, pentru că vă trebui sa-l spuneți reprezentantului nostru. Banii vor apărea pe cont în câteva secunde după înregistrarea plății.

Cont în sistemul WebMoney

Pentru a vă suplini contul prin card apăsați ”Suplinire”, în colțul din dreapta-sus al site-ului. Alegeți suplinirea prin WebMoney și urmați instrucțiunile de pe ecran. Veți fi transferat(ă) pe pagina sistemului WebMoney Transfer pentru întocmirea plății. În caz de succes, balanța contului dumneavoastră dostavka.md va fi ajustată cu suma respectivă.

Terminale de plată QIWI

Apropiați-vă de orice terminal de plată QIWI, si selectați "dostavka.md" în compartimentul "Internet plăți". Veți fi rugat(ă) să vă introduceți loginul. Urmați instrucțiunile de pe ecranul terminalului. Nu uitați, terminalele nu acceptă bancnote mai mici de 10 lei, și deduc un comision de 5% din suma achitată în favoarea dostavka.md.

Transfer bancar

Transferul bancar poate fi efectuat din orice bancă. Pentru a-l efectua, este necesar să vă apropiați în bancă, și să îndepliniți un ordin de plată în favoarea companiei noastre. Mai jos puteți găsi datele necesare:

  • Codul fiscal Diastil SRL: 1003600084482
  • Cont bancar: 225134601926 la BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Buiucani nr. 832, c/b AGRNMD2X832
  • Destinația plății: achitarea plăților față de dostavka.md de la loginul "LOGIN-UL DUMNEAVOASTRĂ"
Majoritatea băncilor percep o taxă pentru fiecare transfer bancar, de obicei până la 10 lei.
Arată exemplu: ordin de plată

Despre Internet magazinul nostru

Internet magazinul nostru, puteți procura la cele mai avantajoase prețuri din Moldova.

Doar internet magazinul dostavka.md oferă livrare la domiciliu prin toată Moldova și Chișinău la cele mai avantajoase tarife!

Internet magazinul dostavka.md acceptă plăți online prin carduri bancare și WebMoney, transfer bancar, terminale QIWI și desigur la livrare în numerar sau în orice filială dostavka.md.

Internet magazinul dostavka.md este unicul internet magazin în Moldova, de care aveți nevoie!

Cumpărături plăcute în internet magazinul nostru!

Avantajele dostavka.md

GARANȚIE: Vindem doar mărfuri originale cu garanție de la producător.

CREDITARE: Orice marfă de pe site poate fi procurată în credit!

LIVRARE: Livrăm în toate localitățile din Moldova - la cele mai bune tarife!

Noutăţi

LIKE pagina noastra pe facebook & fa SHARE concursul si poti fi unul din castigatorii a 2 BILETE la cinematograf! Conditiile tombolei:Pune LIKE la paginii dostavka.md pe facebook, până la ora 18:00, Joi, 15 Decembrie 201 …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta ca am inceput colaborarea cu o noua ogranizatie de creditare: VictoriaCredit (VCredit). Conditiile de creditare le puteti gasi aici.Cu stima, dostavka.md …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta, ca incepand cu 6 Octombrie 2015, pentru confortul dumneavoastra, punctul de preluare a comenzilor va fi mutat la adresa str. 31 August 1989, Nr. 98, Bir. 105.Cu stima, dostavka.md …