Livrare gustoșenii - pizzasushiwok.md - bucătărie italiană și asiatică

Refuzuri și retururi

Refuzuri

Refuzul - este anularea comenzii înainte ca aceasta să fie recepționată de către client.

Puteți refuza de la comandă gratuit, înainte ca acesta să părăsească depozitul nostru.

În cazul în care comanda a părăsit depozitul, veți fi obligați să ne restituiți costul livrării conform tabelului de tarife.

Retururi

Returul - este întoarcerea toatei comenzi sau a unor mărfuri din comanda - după ce comanda a fost primită de client.

Retururile se efectuează conform Legii de Protecție a Drepturilor Consumatorilor, Hotărârii Guvernului RM № 1465 și a altor acte normative.

Cu scopul de a economisi banii voștri, vă recomandăm să vă consultați la juriștii noștri înainte de a ne trimite un retur, pentru că multe categorii de mărfuri au excepții și condiții speciale specificate de lege.

Dacă produsul va fi defectat sau stricat de către Cumpărător, acesta nu va mai fi returnabil și cumpărătorul va fi obligat să achite prețul integral!

Despre Internet magazinul nostru

Internet magazinul nostru, puteți procura la cele mai avantajoase prețuri din Moldova.

Doar internet magazinul dostavka.md oferă livrare la domiciliu prin toată Moldova și Chișinău la cele mai avantajoase tarife!

Internet magazinul dostavka.md acceptă plăți online prin carduri bancare și WebMoney, transfer bancar, terminale QIWI și desigur la livrare în numerar sau în orice filială dostavka.md.

Internet magazinul dostavka.md este unicul internet magazin în Moldova, de care aveți nevoie!

Cumpărături plăcute în internet magazinul nostru!

Avantajele dostavka.md

GARANȚIE: Vindem doar mărfuri originale cu garanție de la producător.

CREDITARE: Orice marfă de pe site poate fi procurată în credit!

LIVRARE: Livrăm în toate localitățile din Moldova - la cele mai bune tarife!

Noutăţi

LIKE pagina noastra pe facebook & fa SHARE concursul si poti fi unul din castigatorii a 2 BILETE la cinematograf! Conditiile tombolei:Pune LIKE la paginii dostavka.md pe facebook, până la ora 18:00, Joi, 15 Decembrie 201 …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta ca am inceput colaborarea cu o noua ogranizatie de creditare: VictoriaCredit (VCredit). Conditiile de creditare le puteti gasi aici.Cu stima, dostavka.md …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta, ca incepand cu 6 Octombrie 2015, pentru confortul dumneavoastra, punctul de preluare a comenzilor va fi mutat la adresa str. 31 August 1989, Nr. 98, Bir. 105.Cu stima, dostavka.md …