Livrare gustoșenii - pizzasushiwok.md - bucătărie italiană și asiatică

Vânzări corporative - achiziții fără griji!

dostavka.md oferă servicii de furnizare a biroului dumneavoastra cu tot necesarul (papetarie, detergente, echipamente de birou si de calculator, cafea, biscuiti, snack-uri, etc.).

Comenzile efectuate vor fi livrate la adresa indicată în 1 - 2 zile, în funcție de dimensiunea și complexitatea comenzii.

Clienții fideli (care au efectuat mai mult de 3 comenzi), vor beneficia de reduceri și bonusuri periodice în formă de livrări gratuite (servicii de curierat - documente, colete) pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Comenzile pot fi plasate prin 2 metode simple:

  • Comandă directă pe www.dostavka.md prin introducerea numelui companiei, adresa de livrare și numărul de telefon.
  • Comandă la telefonul 0 (22) 852 852, prin operator.

De asemenea, prestăm servicii de livrare (colete, cadouri și documente), prin Chișinău cât și pe întreg teritoriul țării. Pentru a face livrările și mai avantajoase, puteți procura carduri cu livrări incluse (10, 20 și 50 livrări).


2013-01-30

Despre Internet magazinul nostru

Internet magazinul nostru, puteți procura la cele mai avantajoase prețuri din Moldova.

Doar internet magazinul dostavka.md oferă livrare la domiciliu prin toată Moldova și Chișinău la cele mai avantajoase tarife!

Internet magazinul dostavka.md acceptă plăți online prin carduri bancare și WebMoney, transfer bancar, terminale QIWI și desigur la livrare în numerar sau în orice filială dostavka.md.

Internet magazinul dostavka.md este unicul internet magazin în Moldova, de care aveți nevoie!

Cumpărături plăcute în internet magazinul nostru!

Avantajele dostavka.md

GARANȚIE: Vindem doar mărfuri originale cu garanție de la producător.

CREDITARE: Orice marfă de pe site poate fi procurată în credit!

LIVRARE: Livrăm în toate localitățile din Moldova - la cele mai bune tarife!

Noutăţi

LIKE pagina noastra pe facebook & fa SHARE concursul si poti fi unul din castigatorii a 2 BILETE la cinematograf! Conditiile tombolei:Pune LIKE la paginii dostavka.md pe facebook, până la ora 18:00, Joi, 15 Decembrie 201 …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta ca am inceput colaborarea cu o noua ogranizatie de creditare: VictoriaCredit (VCredit). Conditiile de creditare le puteti gasi aici.Cu stima, dostavka.md …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta, ca incepand cu 6 Octombrie 2015, pentru confortul dumneavoastra, punctul de preluare a comenzilor va fi mutat la adresa str. 31 August 1989, Nr. 98, Bir. 105.Cu stima, dostavka.md …