Livrare gustoșenii - pizzasushiwok.md - bucătărie italiană și asiatică

Idei de cadouri pentru copii de Anul Nou

Idei de cadouri pentru copii de Anul Nou 2014

Anul Nou este o sărbătoare pentru toți și fiecare, dar totuși pentru cei mici este perioada cu cele mai frumoase emoții și surprize. Dacă au fost cuminți, Moș Crăciun trebuie să le aducă ceea ce-și doresc!

În acest articol va merge vorba despre darurile pe care părinții le pot face micuților săi. Ce s-ar putea de oferit unei mici prințese sau unui cavaler viteaz în noaptea de Revelion 2014?

Bineînțeles, că jucăriile, în această seară, vor deveni cel mai bun cadou pentru orice copil pînă la 12 ani. Jucăriile sunt diferite: păpuşi, Barbie, seturi de cuburi, mobilier şi accesorii pentru păpuşi, maşinele, constructor, şi, desigur, jucării moi.

Acum este foarte actual de a da în dar copiilor jucării de logică sau care ar stimula dezvoltarea imaginației, dintre care unele par a fi prea scumpe, dar găsim și mai accesibile, cum ar fi "puzzle-urile". Acestea sunt de două tipuri mai mici, de până la 20 de bucăţi, şi imense, mai mult de 2.000 de piese pentru a asambla o singură imagine. O imagine din "puzzle" este întotdeauna foarte colorată si interesantă, astfel veți găsi cu uşurinţă ceva foarte frumos.

Alegem cadouri în dependență de vîrstă

Cel mai ușor este de a alege cadouri micuților de 1-3 anișori. Pentru ei sunt fi binevenite jucăriile de culori aprinse, poveștile, tot ce fascinează prin culoare, mișcare, forme și sunet.

Copiilor de 2-3 anișori se potrivesc cel mai bine constructorii, planșele muzicale și tot ce promovează creativitatea.

Подарок ребенку на Новый Год 2014, развивающая игрушка Подарок ребенку на Новый Год 2014, развивающая игрушка Подарок ребенку на Новый Год 2014, конструкторПодарок ребенку на Новый Год 2014, музыкальный коврикПодарок ребенку на Новый Год 2014, сказки

Copiii de 3-6 ani vor aprecia cadourile care incurajează imitarea activităților adulților, cum sunt seturile de jucării pentru bucătărie, un coș de cumpărături și alimente de jucărie, un kit de doctor, păpuși și hăinuțe pentru ele, costume de print sau prințesă, seturi de mașini sau trenuri, un set de unelte din plastic sau blocuri Lego mari. Copiii se vor bucura și de cărți de colorat, creioane, cretă colorată sau plastelină. Un dar minunat ar fi și discurile cu desenele animate preferate.

Copii mai mari și-ar dori un animal domestic. Fetele visează la o păpușă Winx și Barbie. Băieții preferă bicicletele și blocurile de cuburi. O opțiune excelentă ar fi un joc pentru întreaga familie, cu condiţia că copilul dumneavoastră este persiverent și stăruitor. Seara petrecută împreună la acest joc va lăsa amintiri pentru o lungă perioadă de timp.

Nu uitați că fiecare copil este personalitate. El are preferinţele şi interesele sale. Dacă acest lucru este luat în considerare şi dați dovadă de puțină imaginaţie, puteţi face un cadou de neuitat.

TOP-5 daruri pentru copii în Anul Nou 2014


2013-12-15

Despre Internet magazinul nostru

Internet magazinul nostru, puteți procura la cele mai avantajoase prețuri din Moldova.

Doar internet magazinul dostavka.md oferă livrare la domiciliu prin toată Moldova și Chișinău la cele mai avantajoase tarife!

Internet magazinul dostavka.md acceptă plăți online prin carduri bancare și WebMoney, transfer bancar, terminale QIWI și desigur la livrare în numerar sau în orice filială dostavka.md.

Internet magazinul dostavka.md este unicul internet magazin în Moldova, de care aveți nevoie!

Cumpărături plăcute în internet magazinul nostru!

Avantajele dostavka.md

GARANȚIE: Vindem doar mărfuri originale cu garanție de la producător.

CREDITARE: Orice marfă de pe site poate fi procurată în credit!

LIVRARE: Livrăm în toate localitățile din Moldova - la cele mai bune tarife!

Noutăţi

LIKE pagina noastra pe facebook & fa SHARE concursul si poti fi unul din castigatorii a 2 BILETE la cinematograf! Conditiile tombolei:Pune LIKE la paginii dostavka.md pe facebook, până la ora 18:00, Joi, 15 Decembrie 201 …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta ca am inceput colaborarea cu o noua ogranizatie de creditare: VictoriaCredit (VCredit). Conditiile de creditare le puteti gasi aici.Cu stima, dostavka.md …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta, ca incepand cu 6 Octombrie 2015, pentru confortul dumneavoastra, punctul de preluare a comenzilor va fi mutat la adresa str. 31 August 1989, Nr. 98, Bir. 105.Cu stima, dostavka.md …