Livrare gustoșenii - pizzasushiwok.md - bucătărie italiană și asiatică

Savuraţi ceea ce este mai bun fără a ieşi din casă!

QP

Acum internet magazinul dostavka.md colaborează cu serviciul cumpărăturilor în grup din Moldova QP.md.

Proiectul QP oferă posibilitatea vizitatorilor saitului de a primi o reducere de la 50 la 90% la vizitarea locurilor de distracţie, cafenelelor, barurilor şi restaurantelor, saloanelor de frumuseţe ş.a. Diversitatea serviciilor creşte de zi ce trece.

Internet magazinul dostavka.md în colaborare cu proiectul QP.md propune clienţilor săi un nou serviciu – „Terminal pe picioare” – livrarea vaucerelor acasă sau în oficiu!

Acum, alegînd promoţia care V-a plăcut, Dvs. puteţi, fără a ieşi din casă achita vaucerul.

Dvs. nu mai trebuie să cheltuiţi timp pentru a achita vaucerul pin terminal. Pentru a primi acest serviciu este necesar doar la facerea comenzii să indicaţi livrarea. Mai departe totul va fi făcut prntru Dvs. de dostavka.md! Dvs. vă va fi adus vaucerul şi achitarea va fi fixată, fapt care va fi afişat la dvs. în profil, pe pagina qp.md!

Proiectul QP în colaborare cu internet magazinul dostavka.md Vă va economisi timpul! Savuraţi Cele Mai Extrimale reduceri ale Chişinăului cu QP!


2012-09-20

Despre Internet magazinul nostru

Internet magazinul nostru, puteți procura la cele mai avantajoase prețuri din Moldova.

Doar internet magazinul dostavka.md oferă livrare la domiciliu prin toată Moldova și Chișinău la cele mai avantajoase tarife!

Internet magazinul dostavka.md acceptă plăți online prin carduri bancare și WebMoney, transfer bancar, terminale QIWI și desigur la livrare în numerar sau în orice filială dostavka.md.

Internet magazinul dostavka.md este unicul internet magazin în Moldova, de care aveți nevoie!

Cumpărături plăcute în internet magazinul nostru!

Avantajele dostavka.md

GARANȚIE: Vindem doar mărfuri originale cu garanție de la producător.

CREDITARE: Orice marfă de pe site poate fi procurată în credit!

LIVRARE: Livrăm în toate localitățile din Moldova - la cele mai bune tarife!

Noutăţi

LIKE pagina noastra pe facebook & fa SHARE concursul si poti fi unul din castigatorii a 2 BILETE la cinematograf! Conditiile tombolei:Pune LIKE la paginii dostavka.md pe facebook, până la ora 18:00, Joi, 15 Decembrie 201 …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta ca am inceput colaborarea cu o noua ogranizatie de creditare: VictoriaCredit (VCredit). Conditiile de creditare le puteti gasi aici.Cu stima, dostavka.md …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta, ca incepand cu 6 Octombrie 2015, pentru confortul dumneavoastra, punctul de preluare a comenzilor va fi mutat la adresa str. 31 August 1989, Nr. 98, Bir. 105.Cu stima, dostavka.md …