Livrare gustoșenii - pizzasushiwok.md - bucătărie italiană și asiatică

Cumpără în sumă de 1000 MDL și primește invitație la film pentru 2 persoane

Internet - magazinul dostavka.md a dat startul promoțiilor cu prilejul sărbătorilor de iarnă și vine cu o ofertă irezistibilă. Promoția va avea loc în perioada de 15 decembrie - 14 ianuarie.

Pentru a deveni participant al promoției e nevoie de a face cumpărături în sumă de 1000 MDL, în perioada activă a ofertei. Amintim că taxa de livrare nu se include în suma totală.

Promoția este valabilă pentru comenzile din municipiul Chișinău.

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă o perioadă de magie și basme ,iar noi vom avea grijă ca fiecare cumpărător să aibă parte de cadouri sub brad.

Pentru detalii sunați la numărul : 0 (22) 852-852 și 068 852-852 / 079 000852 .


2011-06-9

Despre Internet magazinul nostru

Internet magazinul nostru, puteți procura la cele mai avantajoase prețuri din Moldova.

Doar internet magazinul dostavka.md oferă livrare la domiciliu prin toată Moldova și Chișinău la cele mai avantajoase tarife!

Internet magazinul dostavka.md acceptă plăți online prin carduri bancare și WebMoney, transfer bancar, terminale QIWI și desigur la livrare în numerar sau în orice filială dostavka.md.

Internet magazinul dostavka.md este unicul internet magazin în Moldova, de care aveți nevoie!

Cumpărături plăcute în internet magazinul nostru!

Avantajele dostavka.md

GARANȚIE: Vindem doar mărfuri originale cu garanție de la producător.

CREDITARE: Orice marfă de pe site poate fi procurată în credit!

LIVRARE: Livrăm în toate localitățile din Moldova - la cele mai bune tarife!

Noutăţi

LIKE pagina noastra pe facebook & fa SHARE concursul si poti fi unul din castigatorii a 2 BILETE la cinematograf! Conditiile tombolei:Pune LIKE la paginii dostavka.md pe facebook, până la ora 18:00, Joi, 15 Decembrie 201 …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta ca am inceput colaborarea cu o noua ogranizatie de creditare: VictoriaCredit (VCredit). Conditiile de creditare le puteti gasi aici.Cu stima, dostavka.md …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta, ca incepand cu 6 Octombrie 2015, pentru confortul dumneavoastra, punctul de preluare a comenzilor va fi mutat la adresa str. 31 August 1989, Nr. 98, Bir. 105.Cu stima, dostavka.md …