Livrare gustoșenii - pizzasushiwok.md - bucătărie italiană și asiatică

Programul de fidelitate dostavka.md

Programul de fidelitate este un sistem în cadrul căruia fidelitatea clienților se măsoară în suma mărfurilor procurate în ultimul an. Programul prevede 4 nivele de prețuri: Standart, Bronz, Argintii и Aurii. Dependent de suma achizițiilor dumneavoastră, veți fi alocat un nivel de fidelitate, care la rândul său va da acces la prețurile corespunzătoare.

De exemplu, dacă în ultimul an ați cumpărat mărfuri pe suma de 5500 lei, veți primi statutul de client Bronz, respectiv veți putea procura la prețurile Bronz.

Toate persoanele fizice și juridice înregistrate pe site-ul dostavka.md, și care nu au statutul special de Agent dostavka.md, pot beneficia de sistemul de fidelitate.

Sistemul de fidelitate ia în calcul numai mărfurile procurate prin site-ul www.dostavka.md prin intermediul contului (login-ului) dumneavoastră. Comenzile întocmite fără autentificare pe site sau la telefon nu vor fi luate în calcul. De asemenea, nu va fi luată în calcul achitarea serviciilor (ex: telefonie, comunale, servicii de livrare).

Despre Internet magazinul nostru

Internet magazinul nostru, puteți procura la cele mai avantajoase prețuri din Moldova.

Doar internet magazinul dostavka.md oferă livrare la domiciliu prin toată Moldova și Chișinău la cele mai avantajoase tarife!

Internet magazinul dostavka.md acceptă plăți online prin carduri bancare și WebMoney, transfer bancar, terminale QIWI și desigur la livrare în numerar sau în orice filială dostavka.md.

Internet magazinul dostavka.md este unicul internet magazin în Moldova, de care aveți nevoie!

Cumpărături plăcute în internet magazinul nostru!

Avantajele dostavka.md

GARANȚIE: Vindem doar mărfuri originale cu garanție de la producător.

CREDITARE: Orice marfă de pe site poate fi procurată în credit!

LIVRARE: Livrăm în toate localitățile din Moldova - la cele mai bune tarife!

Noutăţi

LIKE pagina noastra pe facebook & fa SHARE concursul si poti fi unul din castigatorii a 2 BILETE la cinematograf! Conditiile tombolei:Pune LIKE la paginii dostavka.md pe facebook, până la ora 18:00, Joi, 15 Decembrie 201 …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta ca am inceput colaborarea cu o noua ogranizatie de creditare: VictoriaCredit (VCredit). Conditiile de creditare le puteti gasi aici.Cu stima, dostavka.md …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta, ca incepand cu 6 Octombrie 2015, pentru confortul dumneavoastra, punctul de preluare a comenzilor va fi mutat la adresa str. 31 August 1989, Nr. 98, Bir. 105.Cu stima, dostavka.md …