Livrare gustoșenii - pizzasushiwok.md - bucătărie italiană și asiatică

Navigarea pe site

Noi preţuim lucrurile simple, şi am încercat să creăm un site simplu în navigare. Ca să vă deplasaţi prin site, puteţi proceda în trei feluri: să navigaţi prin catalogul de produse; să căutaţi în catalogul de produse; sau să vizualizaţi ofertele generate de mecanismele promoţionale.

Navigare: pentru cei care vor să vadă tot ce este!

Pentru a naviga catalogul, faceţi click pe compartimentul dorit din lista compartimentelor aflată sub logotipul Riscom.com. Butonul cu săgeata îndreptată in jos (din dreapta cuvântului Compartimente) va deschide sau închide lista compartimentelor. Accesând un compartiment, veţi putea vizualiza categoriilor tuturor produselor vândute în acel compartiment, paralel cu cele mai noi şi atractive oferte pentru produsele din compartimentul respectiv.

Căutare: pentru cei care ştiu ce vor!

Dacă aveţi ceva anume în gând, şi sunteţi interesaţi să găsiti un produs anumit cât mai repede, vă recomandăm să folosiţi sistemul de căutare. Pentru a căuta un produs anumit, introduceţi unul sau mai multe cuvinte cheie legate de produsul respectiv, sau dacă ştiţi, chiar şi denumirea completă a produsului în câmpul de căutare (cel mai lung câmp de pe site, care se află între Compartimente şi butonul Coşul Meu). Pentru a porni căutarea, apăsaţi GO (în dreapta câmpului de căutare). Pentru a îngusta parametrii căutării, puteţi, adăugător la cuvintele cheie introduse să alegeţi şi compartimentul în care se poate afla produsul căutat. Dacă căutarea nu va da rezultate, încercaţi să schimbaţi compartimentul la altul, sau alegeţi căutarea în Toate Compartimentele.

Pentru shopaholici!

Dacă aveţi o pasiune pentru oferte noi, reduceri şi cele mai populare produse, vă propunem să încercati ofertele propuse de site-ul nostru. Ne stăruim mult ca să vă aducem cele mai bune oferte şi cele mai ieftine preţuri! Iar mecanismele noastre de promovare au fost construite special ca să încerce să vă ghicească preferinţele şi interesele, aşa că nu ezitaţi să încercaţi ofertele pe care site-ul le selectează special pentru dumneavoastră! Listele cu Produse Noi, Cele Mai Vândute Produse, Produse Special Pentru Dumneavoastră, Hot Offers şi multe altele, sunt toate pentru iubitorii să facă cumpărături şi cei care caută cele mai bune oferte!

Despre Internet magazinul nostru

Internet magazinul nostru, puteți procura la cele mai avantajoase prețuri din Moldova.

Doar internet magazinul dostavka.md oferă livrare la domiciliu prin toată Moldova și Chișinău la cele mai avantajoase tarife!

Internet magazinul dostavka.md acceptă plăți online prin carduri bancare și WebMoney, transfer bancar, terminale QIWI și desigur la livrare în numerar sau în orice filială dostavka.md.

Internet magazinul dostavka.md este unicul internet magazin în Moldova, de care aveți nevoie!

Cumpărături plăcute în internet magazinul nostru!

Avantajele dostavka.md

GARANȚIE: Vindem doar mărfuri originale cu garanție de la producător.

CREDITARE: Orice marfă de pe site poate fi procurată în credit!

LIVRARE: Livrăm în toate localitățile din Moldova - la cele mai bune tarife!

Noutăţi

LIKE pagina noastra pe facebook & fa SHARE concursul si poti fi unul din castigatorii a 2 BILETE la cinematograf! Conditiile tombolei:Pune LIKE la paginii dostavka.md pe facebook, până la ora 18:00, Joi, 15 Decembrie 201 …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta ca am inceput colaborarea cu o noua ogranizatie de creditare: VictoriaCredit (VCredit). Conditiile de creditare le puteti gasi aici.Cu stima, dostavka.md …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta, ca incepand cu 6 Octombrie 2015, pentru confortul dumneavoastra, punctul de preluare a comenzilor va fi mutat la adresa str. 31 August 1989, Nr. 98, Bir. 105.Cu stima, dostavka.md …