Livrare gustoșenii - pizzasushiwok.md - bucătărie italiană și asiatică

Sunteţi interesat(ă)?

Pentru a deveni agentul nostru, trebuie să ne daţi nişte date despre dumneavoastră, pentru ca noi să putem analiza adecvat candidatura dumneavoastră. Informaţia va fi necesară cât pe hârtie, atât şi în formă electronică.

În primul rând, va fi necesar să îndepliniţi ancheta noastră online.

După ce noi vom primi informaţia despre dvs-tră, vom incerca să va anunţăm în cel mai scurt timp despre rezultatul examinării anchetei. În cazul în care candidatura dumneavoastră va fi acceptată cu succes, vă vom informa referitor la data, ora şi locul în care va trece urmatoarea etapă a selecţiei - interviul. Când vă veţi prezenta în persoană, va fi nevoie să aduceţi cu dumneavoastră:

  • originalul şi copia buletinului de identitate
  • caracteristica sau scrisoarea de recomendare de la poliţistul local, un reprezentant al autoritaţilor locale, directorul şcolii, sau directorul companiei în care sunteţi angajat

Pe lângă cele menţionate mai sus, puteţi întocmi o procură pentru şoferul anui autobuz raional sau a unei rutiere care circulă între localitatea dvs-tră şi centrul raional, pentru a putea porunci persoanei date preluarea comenzilor facute de dumneavoastră sau clienţii dvs-tră.

Modelele şi exemplele procurii şi carecteristicii / recomandării le puteţi găsi mai jos:

Scrisoarea de recomendare

Scrisoarea trebuie să fie eliberată de o autoritate locală, directorul unei şcoli sau universităţi locale sau de directorul companiei în care sunteţi angajat(ă). Scrisoarea trebuie să aibe ştampila organizaţiei respective şi trebuie să conţină numele, prenumele, patronimicul, poziţia şi numărul de telefon al persoanei care va elibera scrisoarea respectivă.

Procura

Proucra trebuie să fie dată persoanei careia îi veţi încredinţa preluarea comenzilor dumnevoastră. La semnarea recipisei de primire a coletelor, toată responsabilitatea pentru conţinutul acestora va trece de la Poşta Rapidă la persoana respectivă.

Despre Internet magazinul nostru

Internet magazinul nostru, puteți procura la cele mai avantajoase prețuri din Moldova.

Doar internet magazinul dostavka.md oferă livrare la domiciliu prin toată Moldova și Chișinău la cele mai avantajoase tarife!

Internet magazinul dostavka.md acceptă plăți online prin carduri bancare și WebMoney, transfer bancar, terminale QIWI și desigur la livrare în numerar sau în orice filială dostavka.md.

Internet magazinul dostavka.md este unicul internet magazin în Moldova, de care aveți nevoie!

Cumpărături plăcute în internet magazinul nostru!

Avantajele dostavka.md

GARANȚIE: Vindem doar mărfuri originale cu garanție de la producător.

CREDITARE: Orice marfă de pe site poate fi procurată în credit!

LIVRARE: Livrăm în toate localitățile din Moldova - la cele mai bune tarife!

Noutăţi

LIKE pagina noastra pe facebook & fa SHARE concursul si poti fi unul din castigatorii a 2 BILETE la cinematograf! Conditiile tombolei:Pune LIKE la paginii dostavka.md pe facebook, până la ora 18:00, Joi, 15 Decembrie 201 …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta ca am inceput colaborarea cu o noua ogranizatie de creditare: VictoriaCredit (VCredit). Conditiile de creditare le puteti gasi aici.Cu stima, dostavka.md …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta, ca incepand cu 6 Octombrie 2015, pentru confortul dumneavoastra, punctul de preluare a comenzilor va fi mutat la adresa str. 31 August 1989, Nr. 98, Bir. 105.Cu stima, dostavka.md …