Livrare gustoșenii - pizzasushiwok.md - bucătărie italiană și asiatică

Contul dumneavoastră de utilizator

Contul dumneavoastră este locul de unde puteţi accesa şi administra orice informaţie legată de identitatea dumneavoastră şi de comenzile puse şi primite, precum şi să efectuaţi diferite acţiuni referitoare la cele de mai sus.

Contul dumneavoastră vă permite să:

  • Redactaţi informaţia personală (adresa, numărul de telefon, etc.)
  • Schimbaţi parola de utilizator
  • Administraţi cumpărăturile dumneavoastră (administrarea comenzilor plasate, urmărirea livrărilor, evaluarea vânzătorilor, etc.)
  • Administraţi vânzările dumneavoastră (administrarea comenzilor primite, administrarea ofertelor de vânzare, etc.)

Toate instrumentele de administrare pot fi accesate prin meniul contului dumneavoastră (lista Contul Meu, partea stângă a paginii, sub Compartimente). Click pe funcția dorită pentru a vă deplasa pe pagina activităţii date.

Cele mai des folosite funcţii, pot fi accesate chiar de pe pagina de start a contului dumneavoastră. Click pe imaginea ce reprezintă acțiunea de interes pentru a o accesa.

Despre Internet magazinul nostru

Internet magazinul nostru, puteți procura la cele mai avantajoase prețuri din Moldova.

Doar internet magazinul dostavka.md oferă livrare la domiciliu prin toată Moldova și Chișinău la cele mai avantajoase tarife!

Internet magazinul dostavka.md acceptă plăți online prin carduri bancare și WebMoney, transfer bancar, terminale QIWI și desigur la livrare în numerar sau în orice filială dostavka.md.

Internet magazinul dostavka.md este unicul internet magazin în Moldova, de care aveți nevoie!

Cumpărături plăcute în internet magazinul nostru!

Avantajele dostavka.md

GARANȚIE: Vindem doar mărfuri originale cu garanție de la producător.

CREDITARE: Orice marfă de pe site poate fi procurată în credit!

LIVRARE: Livrăm în toate localitățile din Moldova - la cele mai bune tarife!

Noutăţi

LIKE pagina noastra pe facebook & fa SHARE concursul si poti fi unul din castigatorii a 2 BILETE la cinematograf! Conditiile tombolei:Pune LIKE la paginii dostavka.md pe facebook, până la ora 18:00, Joi, 15 Decembrie 201 …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta ca am inceput colaborarea cu o noua ogranizatie de creditare: VictoriaCredit (VCredit). Conditiile de creditare le puteti gasi aici.Cu stima, dostavka.md …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta, ca incepand cu 6 Octombrie 2015, pentru confortul dumneavoastra, punctul de preluare a comenzilor va fi mutat la adresa str. 31 August 1989, Nr. 98, Bir. 105.Cu stima, dostavka.md …