Livrare gustoșenii - pizzasushiwok.md - bucătărie italiană și asiatică

Datele dumneavoastră personale

Redactarea datelor personale

Datele personale pot fi redactate cu uşurinţă! Totul ce trebuie să faceţi e să introduceţi informaţia necesară în câmpurile respective, sau s-o selectaţi din listele predefinite (ex.: Raioane).

Pentru a salva schimbările, click pe butonul Salvarea Schimbărilor. Însă daca nu doriţi să salvaţi schimbările, pur şi simplu ieşiţi din redactorul datelor personale prin deplasarea pe o altă pagină a site-ului.

Importanţa datelor dumneavoastră

Datele dumneavoastră sunt importante. Ele sunt folosite de departamentul nostru comercial, juridic şi de serviciul nostru poştal.

Departamentul comercial va folosi datele dumneavoastră pentru întocmirea automatizată a comenzilor dumneavoastră, şi, în cazuri particulare pentru a vă contacta referitor la comenzile dumneavoastră.

Departamentul juridic va folosi datele dumneavoastră pentru întocmirea automatizată a contractului între dumneavoastră şi vânzătorul mărfurilor pe care doriţi să le procuraţi. Noi avem o atitudine serioasă faţă de comerţul electronic, şi dorim ca fiecare cumpărătură a dumneavoastră să fie protejată de lege. Noi permitem tuturor persoanelor fizice şi juridice să comercializeze pe site-ul nostru, şi în cazurile respective nu putem garanta intenţiile bune a vânzătorilor, şi calitatea mărfurilor lor. Anume din acest motiv, este important ca dumneavoastră să ne daţi datele dumneavoastră reale, pentru ca noi să putem întocmi un contract corect între dumneavoastră şi vânzător.

De asemenea, vă recomandăm să cumpăraţi de la Vânzătorii Validaţi, pentru că în cazul validării, identitatea vânzătorului va fi verificată de unul dintre reprezentanţii noştri, deci în cazul încălcării contractului, vânzătorul va putea fi tras la răspundere mai uşor.

În final, serviciul poştal va folosi datele dumneavoastră pentru întocmirea comenzii de livrare. Este important ca adresa dumneavoastră să fie cit mai precisă, pentru ca să nu apară dificultăti în livrarea comenzii dumneavoastră. Serviciul poştal de asemenea, va putea folosi datele dumneavoastră pentru a vă contacta în legătură cu livrarea comenzii dumneavoastră.

Noi depunem toate eforturile rezonabile pentru a asigura securitatea şi integritatea datelor dumneavoastră. Nu uitaţi că toţi participanţii comerţului au responsabilităţi unul în faţa altuia, şi una din aceste responsabilităţi e acurateţea si corectitudinea datelor dumneavoastră.

Despre Internet magazinul nostru

Internet magazinul nostru, puteți procura la cele mai avantajoase prețuri din Moldova.

Doar internet magazinul dostavka.md oferă livrare la domiciliu prin toată Moldova și Chișinău la cele mai avantajoase tarife!

Internet magazinul dostavka.md acceptă plăți online prin carduri bancare și WebMoney, transfer bancar, terminale QIWI și desigur la livrare în numerar sau în orice filială dostavka.md.

Internet magazinul dostavka.md este unicul internet magazin în Moldova, de care aveți nevoie!

Cumpărături plăcute în internet magazinul nostru!

Avantajele dostavka.md

GARANȚIE: Vindem doar mărfuri originale cu garanție de la producător.

CREDITARE: Orice marfă de pe site poate fi procurată în credit!

LIVRARE: Livrăm în toate localitățile din Moldova - la cele mai bune tarife!

Noutăţi

LIKE pagina noastra pe facebook & fa SHARE concursul si poti fi unul din castigatorii a 2 BILETE la cinematograf! Conditiile tombolei:Pune LIKE la paginii dostavka.md pe facebook, până la ora 18:00, Joi, 15 Decembrie 201 …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta ca am inceput colaborarea cu o noua ogranizatie de creditare: VictoriaCredit (VCredit). Conditiile de creditare le puteti gasi aici.Cu stima, dostavka.md …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta, ca incepand cu 6 Octombrie 2015, pentru confortul dumneavoastra, punctul de preluare a comenzilor va fi mutat la adresa str. 31 August 1989, Nr. 98, Bir. 105.Cu stima, dostavka.md …