Livrare gustoșenii - pizzasushiwok.md - bucătărie italiană și asiatică

Schimbarea Parolei

Pentru a vă schimba parola, este necesar să re-introduceţi parola veche, pentru a confirma sistemului nostru că aveţi dreptul s-o schimbaţi. După aceea e necesar să introduceţi şi apoi să confirmaţi parola nouă. Aceasta se face pentru a evita greşeli în parola nouă – mai precis, pentru a evita cazurile în care aţi vrut să scrieţi 21, dar din greşeală şi fără să observaţi aţi scris 12. Pentru a salva parola nouă, click pe butonul Salvarea Schimbărilor.

Noi recomandăm schimbarea periodică a parolei pentru a îmbunătăţi siguranţa contului dumneavoastră. Dacă suspectaţi că cineva v-a furat parola, schimbaţi-o imediat!

Recomandăm folosirea parolelor alfanumerice (care conţin cifre şi litere), pentru că ele sunt mai greu de ghicit! Exemple includ:

  • ma12ma
  • eugen12222222
  • 3cra1delarasar1t

P.S.: Nu folosiţi exemplele! :)

Despre Internet magazinul nostru

Internet magazinul nostru, puteți procura la cele mai avantajoase prețuri din Moldova.

Doar internet magazinul dostavka.md oferă livrare la domiciliu prin toată Moldova și Chișinău la cele mai avantajoase tarife!

Internet magazinul dostavka.md acceptă plăți online prin carduri bancare și WebMoney, transfer bancar, terminale QIWI și desigur la livrare în numerar sau în orice filială dostavka.md.

Internet magazinul dostavka.md este unicul internet magazin în Moldova, de care aveți nevoie!

Cumpărături plăcute în internet magazinul nostru!

Avantajele dostavka.md

GARANȚIE: Vindem doar mărfuri originale cu garanție de la producător.

CREDITARE: Orice marfă de pe site poate fi procurată în credit!

LIVRARE: Livrăm în toate localitățile din Moldova - la cele mai bune tarife!

Noutăţi

LIKE pagina noastra pe facebook & fa SHARE concursul si poti fi unul din castigatorii a 2 BILETE la cinematograf! Conditiile tombolei:Pune LIKE la paginii dostavka.md pe facebook, până la ora 18:00, Joi, 15 Decembrie 201 …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta ca am inceput colaborarea cu o noua ogranizatie de creditare: VictoriaCredit (VCredit). Conditiile de creditare le puteti gasi aici.Cu stima, dostavka.md …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta, ca incepand cu 6 Octombrie 2015, pentru confortul dumneavoastra, punctul de preluare a comenzilor va fi mutat la adresa str. 31 August 1989, Nr. 98, Bir. 105.Cu stima, dostavka.md …