Livrare gustoșenii - pizzasushiwok.md - bucătărie italiană și asiatică

Confirmarea identităţii

Ce este confirmarea identităţii?
Confirmarea identităţii este un serviciu prin care reprezentantul nostru va confirma identitatea voastră prin verificarea unui document de identitate prezentat de dumneavoastră.
Cumpărând de la un vânzător verificat, puteţi fi sigur că în cazul aprariţiilor unor dispute sau probleme cu produsele cumpărate, puteţi conta că noi vă vom descoperi persoana responsabilă.
Vânzătorii cu identitatea confirmată tind să fie mai responsabili si loiali, pentru că ţin la reputaţia sa, deci sunt mai flexibili în înlaturarea conflictelor şi problemelor în caz că acestea vor apărea. Pe site, utilizatorii verificaţi sunt marcaţi cu simbolul Verificat, iar cei neverificaţi, cu un simbol asemănător, roşu Necunoscut.

Cum şi unde vă puteţi confirma identitatea:
Confirmarea identităţii poate fi efectuată în orice Punct de Prezenţă (PDP) dostavka.md. Trebuie să vă prezentaţi în persoană şi să prezentaţi originalul şi copia buletinului sau a permisului de conducere. Reprezentantul nostru va verifica datele dumneavoastră şi le va înregistra în sistemul nostru. Dupa verificare, nu vă veţi mai putea redacta numele, prenumele, data naşterii şi codul personal de sinestătător.

Preţul serviciului: 50.00 MDL

Despre Internet magazinul nostru

Internet magazinul nostru, puteți procura la cele mai avantajoase prețuri din Moldova.

Doar internet magazinul dostavka.md oferă livrare la domiciliu prin toată Moldova și Chișinău la cele mai avantajoase tarife!

Internet magazinul dostavka.md acceptă plăți online prin carduri bancare și WebMoney, transfer bancar, terminale QIWI și desigur la livrare în numerar sau în orice filială dostavka.md.

Internet magazinul dostavka.md este unicul internet magazin în Moldova, de care aveți nevoie!

Cumpărături plăcute în internet magazinul nostru!

Avantajele dostavka.md

GARANȚIE: Vindem doar mărfuri originale cu garanție de la producător.

CREDITARE: Orice marfă de pe site poate fi procurată în credit!

LIVRARE: Livrăm în toate localitățile din Moldova - la cele mai bune tarife!

Noutăţi

LIKE pagina noastra pe facebook & fa SHARE concursul si poti fi unul din castigatorii a 2 BILETE la cinematograf! Conditiile tombolei:Pune LIKE la paginii dostavka.md pe facebook, până la ora 18:00, Joi, 15 Decembrie 201 …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta ca am inceput colaborarea cu o noua ogranizatie de creditare: VictoriaCredit (VCredit). Conditiile de creditare le puteti gasi aici.Cu stima, dostavka.md …
Stimati clienti,Va aducem la cunostinta, ca incepand cu 6 Octombrie 2015, pentru confortul dumneavoastra, punctul de preluare a comenzilor va fi mutat la adresa str. 31 August 1989, Nr. 98, Bir. 105.Cu stima, dostavka.md …